...The happiest person don't necessarily have the best of everything. They just make the most of everything comes their way <3 Happiness lies for those who have cried, hurted, searched and tried. For only they can appreciate the importance of people who have touched their lives...

Wednesday, December 19, 2012

h.e.a.r.t

“Kalau cinta itu memerlukan pengorbanan, kau sanggup tak berkorban demi cinta?”


Diam.

Seminit berlalu.
2 minit.
Sejam.
9 tahun.

“Aku sanggup!”







Wednesday, December 5, 2012

Miracle

_Zzzzzz.


Tadi time assembly uniform bodies rasa macam half of me masih terlekat dekat katil. Pernah tengok zombie jalan sambil tarik katil? Sleepy duh. Mengantuk sangat sangat. Ini gara gara pre-reg subjects untuk next sem malam tadi lah. Pukul 12 malam wifi macam siput sedut. Kalau lah wifi tuh manusia dah lama aku belasah! Tunggu punya tunggu around pukul 1 baru dapat masuk portal.


Kuiii.



Pagi tadi kena bangun awal untuk morning assembly. So efekny, masa pak sarjan duduk bebel bebel kat depan assembly, aku dah kelaut kot time tuh. MyEm0.Com Tidur dalam baris sambil mata terbuka. Haha. Tazkirah apa entah kat depan tu semua tak masuk otak dah. Yang dengar cuma elaun-potong-tak hadir-interview naik pangkat. Itu saja. Semoga cepat naik pangkat. Semoga Allah merahmati setiap langkah dan menganugerahkan rezeki yang berganda untuk setiap kebaikan kalian. Amin. Hiiiiiii. 


Hm. Tapi kan. Bebel bebel pak sarjan pun, niat beliau baik. Nak semua anak anak didik beliau berbaik baik macam dulu dulu. Macam masa mula mula kenal dulu. Innocent. Pure. Aman damai. 
Ya. Rindu itu semua. 
Tuhan, give some miracles please~ 


Dah lebih 3 hari ini_




Pesan Pada Diri

Pesan Pada Diri