...The happiest person don't necessarily have the best of everything. They just make the most of everything comes their way <3 Happiness lies for those who have cried, hurted, searched and tried. For only they can appreciate the importance of people who have touched their lives...

Sunday, June 30, 2013

Inspektor ks :)


Assalamualaikum


Aku sebenarnya dari kecik lagi suka benda2 yang mencabar. Mak aku tak bagi panjat pokok, aku panjat. Abah aku tak bagi lari2 turun tangga, aku lari naik tangga. i iz degil sesangat tau. Sebab itu lah bila besar aku jadi budak baik cenggini. Muehehe.


Haha. sesuatu sangat.


So, 3 years lebih pung pang pung pang dalam uni ni, selain dari ke kelas, balik kelas, assignments, presentations, quizzes, project papers, selalu jugak kena paksa yang tak rela ke program2 lain. T__T


tensennn i kena paksa tau.


time kecik2 dulu selalu berangan nak jadi cikgu. bila besar dan ada kesempatan boleh je selamba cakap dah tak minat. Aku rasa la. aku memang tak sesuai jadi cikgu. Cuba la bayangkan sendiri bila tengah2 berjalan tu terserempak dengan student aku. pastu dia jerit2 “cikgu adila.cikgu adila”.. tak pun “ustazah adila.ustazah adila”..arggh. tak boleh terima. tak boleh terima. 


So, walaupun kena paksa ikut program2 lain sedangkan semua orang balik cuti semester, terpaksalah aku meng-bahagiakan diri sendiri. yelah, tension tau bila bayangkan kawan2 semua dah balik kampung makan sedap2. tssk. aku kat sini merantau cari makanan. dah nak start puasa pulak tu. makkkkkkk~




Pulapol.bakal2 puan bergambar bersama bakal2 tuan. eceh!

Thank you for reading this entry :)





Pesan Pada Diri

Pesan Pada Diri