...The happiest person don't necessarily have the best of everything. They just make the most of everything comes their way <3 Happiness lies for those who have cried, hurted, searched and tried. For only they can appreciate the importance of people who have touched their lives...

Tuesday, February 11, 2014

Final Semester dah ke kita?

Assalamualaikum . Hello February!


Sedar tak sedar dah bulan February . Less than 3 months I’ll be graduating. Terasa baru je sangat jejak kaki di taman ilmu dan budi ni. Rasa sayang nak tinggalkan.


Result semester pun dah dapat . Dan Alhamdulillah.


Sembang kosong punya sembang kosong tadi buka lah blog kejap . Lihat mana yang patut . Lepas tu tertengok total old entries dari setahun ke setahun semakin berkurang. Persoalannya, kenapa? Padahal kemain lagi berjanji pada diri nak tambahkan entries dari tahun dulu. Bikin malu deh.


Dari setahun ke setahun kita semakin tua. Sikap malas menaip itu automatik muncul dalam diri ini. Tapi Alhamdulillah, jumlah visitor yang datang setiap hari tak pernah putus walaupun tak ada benda sangat nak kongsikan bersama.


Kepada yang tak berapa rajin online blog aku ni tapi tiba tiba dia terdetik singgah baca entry ni, bolehlah jenguk aku di twitter atau fesbuk. Tekan je link kat sebelah kanan blog. I spent 0.0001 of my free time there.



Thanks for reading this entry :)









Pesan Pada Diri

Pesan Pada Diri